Banner Vacances en France

FrancaisDeutch

 

Pardigue
04200 Valernes
France
00  33 (0) 4 92 62 13 69
centre.pardigue@wanadoo.fr www. pardigue.nl

 

 

Routebeschrijving


Vanuit Nederland is Pardigue bereikbaar via Luxemburg, Metz, Nancy, Dijon, Lijon, Grenoble. Dit kan via de tolweg maar u kunt ook de parallelroute rijden.

Vanaf Nancy is het ook mogelijk om door de Jura naar het zuiden te komen. U rijdt dan via Epinal, Vesoul, Besançon en Bourg-en-Bresse.  Heel veel kilometers kunnen over een zeer goede drie-vierbaansweg. Verder via de N75 naar Grenoble.

Bij Grenoble komt u op de rondweg en ziet u de bergen van het Parc du Vercors en het Parc des Ecrins in de verte liggen. U begint hier aan de laatste twee uren naar Pardigue via de N75/E712. Een prachtige route over de Col de la Croix Haute en dan via Serres richting Sisteron.

GPS coördinaten van Pardigue : N. 44° - 15’ – 07” E. 005° - 56’ - 40 “
Ook kunt u in uw navigatiesysteem intoetsen:
Plaats: Valernes   
Straat : Pardigue 

Er is geen huisnummer maar de postcode is 04200

Geen navigatiesysteem? Geen probleem.
Het makkelijkst is de N75 doorrijden tot u op de rotonde aan de zuidkant van de stad Sisteron bent, onder de muren van de Citadel.
Hier neemt u de tweede afslag op de rotonde; D951 naar La Motte du Caire. De brug over de Durance en daarna direct naar links.  Nu de weg alsmaar vervolgen. U rijdt Sisteron uit en komt op het platteland.
Vanaf de brug is het precies 7 km. naar de weg  - links - die naar Pardigue leidt.
Vooraan de weg staat een houten bord met Pardigue.
De geasfalteerde weg 1 km. volgen en u bent gearriveerd.

Een andere mogelijkheid is om een paar kilometer vóór de stad Sisteron de derde afslag op de rotonde te nemen, deN85 richting Gap. Op de hoek staat het Etap Hotel. Op de volgende rotonde neemt u de tweede afslag D4 / D304 richting La Motte du Caire.
U vervolgt deze weg tot 100 meter voorbij de weg naar Valernes, u gaat dus niet het dorp zelf in. Hier gaat u rechtsaf over de brug over de rivier Le Sasse (richting Sisteron - La Baume - D951).
Vanaf deze brug is het 2 km naar de weg – rechts – die naar Pardigue leidt.
Vooraan deze weg staat het houten bord met Pardigue aan uw rechterkant.
De geasfalteerde weg 1 km volgen en u bent gearriveerd.

Verder kunt u natuurlijk altijd gebruik maken vande ANWB routeplanner of Google Maps.

Niet met de auto?
Er zijn zeer goedkope vluchten mogelijk naar Marseille/Marignane met Ryan Air en Transavia. U kunt dan met de trein of met de Euroliner-bus naar Sisteron.
Neem vooraf contact op en het is mogelijk om u dan in de stad op te halen. Een auto huren kan natuurlijk ook.