Banner Vacances en France

FrancaisDeutch

 

Prachtige wandelmogelijkheden

Faciliteiten


SANITAIR
Vanzelfsprekend is er goed sanitair. Een grote, aparte unit voor minder validen. Een afwasmogelijkheid en altijd warm water.

GEMEENSCHAPPELIJKE VOORZIENINGEN
Pardigue beschikt over gemeenschappelijke ruimtes. Hier kunt u wegmijmeren en een drankje drinken. Er is een bibliotheek en een kast met heel veel kinderspelletjes, puzzels, sjoelbakken en tafelvoetbal.

ELKE DAG VERS BROOD
U kunt brood bestellen voor de volgende dag. Iedere ochtend ligt het bestelde brood voor u klaar.

WINKELS IN DE BUURT
We hebben op 10 minuten afstand van Pardigue een moderne grote Super-U. Deze is 7 dagen per week geopend en u kunt hier ook goedkoop benzine tanken.

ZWEMBAD
Aan de zuidkant van de Mas is het zwembad met een makkelijk toegankelijke trap. Een mooi terras met zon- en schaduwplaatsen. Aan het einde van de middag kan iedereen hier aanschuiven voor een aperitief en het uitwisselen van de vele vakantieverhalen.

JEU DE BOULES
Inspanning geeft een goede ontspanning. Op het terrein ligt ook de jeu de boulesbaan.

 

KOELELEMENTEN/ KOELKAST

Er is een mogelijkheid om een koelkast te huren in de Mas. Kosten € 5 per dag. 
Wij kunnen ook uw koelelementen invriezen.

TENNIS
De gasten van Pardigue mogen gratis gebruik maken van de tennisbaan in Valernes.

WANDELEN, FIETSEN, AUTOTOCHTEN
Rust, ontspanning, stilte, geuren en kleuren gecombineerd met cultuur en /of actief zijn in de Provence. Elke dag genieten.  Dat kan op Pardigue maar er is ook veel te bekijken in deze prachtige omgeving.

Uitgebreide beschrijvingen van tochten hebben wij voor u ter inzage.

WIFI
In Nederland is het bijna ondenkbaar dat er nog plaatsen zijn zonder snel internet maar Frankrijk is groot en veel dorpen moeten nog werken met de trage telefoonverbindingen.
Op Pardigue hebben we een snelle internetverbinding en kunt u, bij de Mas, met uw eigen laptop, tablet of smartphone gebruik van internet maken.

CHEMISCH TOILET EN TOILETEMMERS
Op de camping is er mogelijkheid om uw chemisch toilet en/of toiletemmers te legen en te spoelen. Dit kan echter alleen als u de biologisch afbreekbare – groene – vloeistof gebruikt. Dus niet de blauwe!!
Prima werkt ook een beetje afwasmiddel en een scheutje azijn.

Pardigue is niet aangesloten op een openbaar rioleringssysteem maar werkt met twee grote septic- tanks. Dit systeem functioneert op basis van natuurlijke afbraak door bacteriën en die gaan dood van
o.a. de blauwe vloeistof en chloor. En….. een goed werkend systeem is van groot belang voor ons allemaal!

CARAVAN IN ZUID-FRANKRIJK LATEN STAAN
Vindt u het heerlijk om in het zuiden van Frankrijk op vakantie te zijn maar zijn de kilometers met de caravan achter de auto niet echt het leukste?
Dichtbij Pardigue zijn er twee mogelijkheden om uw caravan veilig en vertrouwd in een afgesloten stalling bij een groot caravanbedrijf of een garage te plaatsen. De caravan is daar verzekerd.
De kosten waren het afgelopen jaar € 250. De weken dat de caravan er niet is, betaalt u ook niet.
U spaart de meerprijs benzine uit, eventuele tolwegkosten, stalling in Nederland en het rijdt gerieflijker en sneller.


In het vroege voor- en late naseizoen kunnen faciliteiten en service in beperktere mate beschikbaar zijn.