Banner Vacances en France

FrancaisDeutch

Volg ons nu ook op Facebook

 

Afbeelding rechter zijbalk

Afbeelding rechter zijbalk

Afbeelding rechter zijbalk

Afbeelding rechter zijbalk

CORONA: ONZE MAATREGELEN  


Wie had dit toch ooit kunnen bedenken.
De hele wereld op slot om op die manier te proberen ons allemaal gezond te houden.
Het is niet gelukt, er zijn toch mensen ziek geworden en helaas ook velen overleden aan dit ongrijpbare virus.

In Frankrijk waren de regels heel streng en mogen we pas sinds 11 mei weer 100 km om ons huis reizen zonder een specifieke verklaring waar we naartoe gaan en zonder tijdsbeperking.

Het voorstel nu is om de grenzen vanaf 15 juni a.s. te openen mits er geen vermeerdering van nieuwe besmettingen gaan komen.

Iedereen houdt het laatste nieuws in de gaten en we krijgen vele vragen of we al meer nieuws hebben. Er zijn gasten die direct willen komen als de grens open gaat maar we krijgen ook reacties van gasten die het niet aandurven om naar het buitenland te gaan i.v.m. een mogelijke nieuwe uitbraak, bang om besmet te raken etc.
We begrijpen dat natuurlijk heel goed. Hier op Pardigue wonen we zo geïsoleerd dat er geen gevaar is en er zijn gelukkig geen zieken in Valernes en omgeving. We wonen in een 'groen /veilig' gebied.

Mocht het departement besluiten dat de campings hier open mogen gaan moeten we voldoen aan een lijst van protocollen i.v.m. sanitaire voorzieningen, materialen voor persoonlijke bescherming, zwembad etc.

Na lang wikken en wegen hebben we daarom besloten om pas op ZATERDAG 25 JULI open te gaan.
We hopen dan dat de positieve ontwikkeling zich ondertussen voortzet, er geen nieuwe besmettingen meer bijkomen en dat de beperkende maatregelen niet meer nodig zijn. Het zou fijn zijn als we weer lekker kunnen gaan eten in de restaurants en kunnen slenteren over de gezellige markten.
Gelukkig is Pardigue op een plaats gelegen in de Provence waar het zeker tot eind september heel mooi kampeerweer is.
Hopelijk geeft dat jullie ook meer rust om de reis naar het zuiden te gaan maken en nog een paar weken te komen genieten.

Voor nu wensen we iedereen een goede gezondheid toe en tot ziens.

Zonnige groet, Paul en Ria